Inhoud Teamheldenspel

Bestel het spel 

Ga zelf aan de slag met de 12 archetypen uit het Teamheldenspel. Je bestelt het Nederlandstalige spel voor € 34,50 (exclusief verzendkosten). Het Teamheldenspel is ook in beperkte oplage ook beschikbaar als Team Heroes Game ( € 42,50) 

De inhoud van het Teamheldenspel


2 sets van 12 archetypekaarten

Op de voorkant van iedere kaart staan de individuele eigenschappen van een archetype beschreven. Op de achterkant lees je hoe het archetype zich in een team laat zien, wie ‘natuurlijke’ medestanders of tegenstanders van het archetype zijn en wie het archetype in balans kan houden

De spelgids

De speldgids beschrijft wat archetypen zijn, waarop deze zijn gebaseerd, wat verhalen precies zijn en waarom deze zo krachtig zijn om jezelf of een team verder te ontwikkelen.

5 instructie- en ontwikkelkaarten

De Instructiekaart Zelfinzicht helpt je om je eigen archetype in samenwerking te verkennen.
De Instructiekaart Teaminzicht helpt een team om de gezamenlijke archetypen te verkennen én daarmee de samenwerkingskrachten en – valkuilen.
De Schrijfkaart waarmee je zelf én als team verhalen op het spoor komt die heel concreet zichtbaar maken hoe een archetype zich in samenwerking laat zien.
De Balanskaart Zelfinzicht en de Balanskaart Teaminzicht die jou of je team helpt om conclusies te trekken uit de inzichten en verhalen.
De Team-ontwikkelkaart die een team helpt om ontwikkeldoelen te bepalen.

 

Inhoud Teamheldenspel